Tutvu tegijaga: Noblessneri näidiskorteri sisedisainer ja projektijuht Marge

Marge liitus Schmidti meeskonnaga 4 aastat tagasi ning alates sellest on ta olnud asendamatu tiimiliige, kelle kõige tugevamaks küljeks on kaunite disainlahenduste loomine. Käesoleva aasta septembris valmis Merko Noblessneri arenduses näidiskorter, mille sisekujunduslikku kontseptsiooni juhtis just tema. Teeme temaga lähemalt tutvust ja uurime, kuidas sündis šikk ja luksuslik näidiskorter Allveelaeva 4 majas.

Schmidti meeskond kirjeldab Marget kui kolleegi, kellel on hea maitse ja stiilitunnetus ning kelle jaoks on mööbli esteetiline välimus sama oluline kui funktsionaalsus. Enda sõnul inspireerib teda töö tegemisel kõik, mis on seotud disainiga – uued trendid ja värvitoonid ning põnevad materjalid. Samuti on tema jaoks mõnusaks väljakutseks leida igale inimesele täiesti unikaalne ja sobiv lahendus. “Naudin kogu protsessi, seda kuidas algsest ideest vormub välja kaunis ja funktsionaalne köök, garderoob või kogu sisustus. Minu jaoks on parimaks tasuks õnnelik ja rahulolev klient”. Schmidti puhul hindab Marge kõrgelt nii toodete kui ka teeninduse väga kõrget kvaliteeti ja muidugi ka ühtehoidvat kollektiivi, kes on üksteisele alati olemas.

Kuidas sündis näidiskorteri kontseptsioon ja disain?

Merko näidiskorteri visiooniks oli luua Noblessneri arendusele vääriline šikk ja elegantne linnakorter. Korteris domineerivad heledate toonide kõrval rohekad ja terrakota värvitooni aktsendid, mis loovad hubase, kuid samas luksusliku interjööri. Avatud elutoas on kasutatud sama värvitooniga köögi- ja elutoa mööbli detaile, mis loovad ühtse terviku. Näiteks on terrakota värvitooni nii sametises diivanis, erinevates detailides köögis nagu Dektoni kivimustris, Neffi ahju liistudel kui ka sanitaartehnikal. Lisaks on elutoa TV-kapp valmistatud köögi käepidemevaba rennidega samades värvides. Suursugusust lisavad ruumile lühtrid, kuldsed detailid ning sametised kardinad.

Korteri sisustamiseks on kasutatud Schmidti mööblit ja meie meeskonna käe all on valminud nii köök, elutoa TV-kapp, esiku garderoob, lastetoa garderoobi kapp koos praktilise kontorinurgaga ning master-bedroomi walk-in garderoob. Lisaks on kõikides tubades ka Riviera Maisoni ja Dan-Formi mööblit (söögilaud, söögitoolid, lounge’i tool, postament lauakesed), mida saab samuti Schmidtist tellida. “Mul on äärmiselt hea meel, et Merko jäi lõpptulemusega väga rahule ja rõõm on kuulda, et inimesed, kes on käinud korterit vaatamas, on jaganud vaid häid sõnu!”

Vaba aeg

Vabal ajal tegeleb Marge kõige kultuursega – ta armastab lugeda nii ilukirjandust, vaadata häid filme, kuulata muusikat ning külastada näituseid ja kontserte. Kõige selle kõrval leiab ta muidugi alati aega oma lähedaste jaoks ning vabadel päevadel meeldib talle küpsetada head ja paremat. Tema jaoks on väga oluline endaga harmoonias elamine ning tasakaalu leidmine vaimse ja füüsilise tervise vahel. Oma vaimu turgutab ta uurides kõike, mis puudutab disaini, moodi, kunsti ja psühholoogiat ning füüsis püsib vormis tänu sellele, et ta armastab palju käia jala.

Siin 3 põnevat fakti Marge kohta, mida teavad vaid vähesed:

  1. Tegemist on suure magusasõbraga. Tema isiklik rekord on korraga ära süüa 11 jäätist.
  2. 38-aastaselt läks ta teist korda ülikooli ja omandas bakalaureuse kraadi psühhoogias.
  3. Kardab konni.

Kuna Marge omab kogemust sisedisainerina, siis aitab ta kõikidel soovijatel luua oma unistuste kodu ehk panna paika sisekujunduslik kontseptsioon. Kui oled huvitatud temaga koostööd tegema, siis kirjuta talle marge@estmidt.ee .